Om oss på Fonnix

 

Vill du ha förstklassiga produkter, god personlig service och snabb leverans? Då har du kommit rätt. 

 Vill du se våra produkter klicka här Fonnix hemsida företag eller Fonnix hemsida privatpersoner
 
Fonnix är din självklara skönhet & hälsa leverantör.
 
Vi har mer än 25 års erfarenhet i branschen. I botten har vi gedigen yrkeskunskap och skicklighet i avslappnande, välgörande behandlingar. Detta är oerhört värdefullt för oss och gör att vi förstår kundens behov i alla led. Vi gör det vi är bäst på. Vår specialitet är vax- och hudvårdsprodukter, rådgivning och support. Vi var först med att presentera det idag så populära roll-on vaxsystemet på den svenska marknaden. Våra vaxprodukter är ledande och skaran av nöjda kunder växer hela tiden.
 
Under det senaste året har vi på FONNIX ytterligare stärkt vår position på marknaden. Vi har förnyat oss, både när det gäller produkter, medarbetare och hantering. Vi fokuserar ännu mer på kvalité och service. Det allra viktigaste för oss är att ha dig, kunden i centrum. Vårt motto är att ingenting är så bra så att det inte kan bli bättre. Vi finns till för dig och inte tvärtom. Denna inställning gör våra produkter, tjänster bättre och vårt företag mer kundvänligt.
Vi är lyhörda för önskemål och behov. En personlig service och dialog känns naturligt för oss. Detta uppskattas väldigt mycket av våra kunder, vilket ger mervärde och trivsel.
 
Vår Vision. Att leverera varor och tjänster som är bäst på marknaden till nöjda kunder med hög kvalitet och hög klass.
 
Affärsidé: Vi skall leverera produkter och tjänster snabbt, säkert och effektivt. Vi vill skapa högt kundförtroende genom att ha bra service och hög tillgänglighet.
 
Målet: Att vi skall upplevas ha en positiv relation till nöjda kunder genom hög kvalitet, god service och förstklassiga produkter.
 
 

(Lämna tom)